My Gorgeous Life

roman af Dame Edna, Australien

Dame Edna behøver næppe nærmere præsentation, den fiktive australske megastjerne og oversnob med det beskedne efternavn Everage. Det er velkendt at det er skuespilleren Barry Humphries der spillede Dame Edna, men Dame Edna herself afviser at være fiktiv, drag eller trans. Hun mener at Humphries er hendes manager eller iværksætter.
Nuvel. Her er hun i hvertfald i sædvanlig forrygende form som forfatter af sine erindringer. Her er hele hendes liv fra oprindelsen i Judæa, som efterkommer af en engelsk gladiolus-tyv deporteret til Australien, til hendes liv i rigdom og berømmelse og megastardom. Her er hendes ups and ….ups? igennem tiderne i skolen, i ægteskabet med Norm, som hustru og moder og som kendt person i show-biz’ sitrende lys.
Den er svær at få fat i men prøv Ebay eller Amazon. Fås indbundet eller som “pauperback”.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: