The Parachute drop

Novelle af Norbert Zonga, Burkina Faso

Burkina Faso er det land, der har den største analfabetisme i verden, og det faktum at de skyder deres forfattere øger vel ikke lysten til at skrive. For nu at hylde en af landets modige mennesker, læste jeg The Parachute Drop, skrevet af Norbert Zonga, der blev snigmyrdet i 1998, fordi den avis han var redaktør for, interesserede sig lidt for meget for et mord der blev begået på præsident Blaise Compaorés brors chauffør. The Parachute Drop er en politisk, satirisk roman om et fiktivt afrikansk land, der ledes af en brutal diktator.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: